Perspectives

London Design Studio Opens a Room-Sized Ball Pit for the Winter Months

London Design Studio Ball Pit

To add a bit of whimsy to the English winter, the London office of design studio Pearlfisher unveiled Jump In!, a room-sized ball pit installation in their gallery space. They’ve documented their excellent idea in this delightful slow motion video. The ball pit is open to the public until February 13, 2015 and reservations can be made through the Pearlfisher website. And for every guest who visits the ball pit, the studio will donate £1 to the charity Right To Play.

London Design Studio Ball Pit

photos via Pearlfisher


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home2/gmilon/public_html/museperk/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273